français français français nederlands
HOME HOME   >   news Suscribe newsletter

Een logisch, elektrisch partnerschap, en 100 % Belgisch !

Een logisch, elektrisch partnerschap, en 100 % Belgisch !

 

Al is het evenement E-Brussels het eerste van dit type gewijd aan de elektrische mobiliteit in de hoofdstad van Europa, we hebben een ideale partner GMT CHRONOGRAPHS !

100 % Belgisch en elektrisch, de uurwerken ontworpen door Alain Denys zijn nu al een Success Story. Hij komt uit een generatie Belgische horlogemakers en zo kreeg onze ondernemer het virus al zeer vroeg te pakken. Zijn creaties doen kleine en grote kinderen dromen, zowel als mannen en vrouwen, avonturiers en Golden Boys.

En de kers op de taart, Alain Denys is waarschijnlijk een van de eerste Green Drivers of Electro-Drivers van België !

Hij is de gelukkige eigenaar van een elektrische stadswagen Theilhol van 1975 waarmee hij door de straten van de hoofstad bolde. Dit verbazend voertuig zal eveneens aanwezig zijn in Autoworld op de tentoonstelling « Enjoy electric ! The History of the Electric Car ». Het meest verbazende is wel dat deze auto, vandaag gerestaureerd, het nog steeds doet en zelfs beter dan voorheen !

GMT CHRONOGRAPHS zal uurwerken laten winnen door de TV-kijkers, luisteraars en lezers van de media van onze sponsors. Wees waakzaam en let goed op bij de advertenties die u zullen toelaten een van deze exclusieve uurwerken te winnen.

GMT CHRONOGRAPHS zal ook de animatie verzorgen van de VIP-ruimte op het terras van Autoworld.

Nog een goede reden om E-BRUSSELS te ontdekken !

 

 

http://www.gmt-chronographs.com/homepage

fb