français français français nederlands
HOME HOME   >   news Suscribe newsletter

Een grote première op E-BRUSSELS : plantaardig grafisme associëren met energieproductie !

Een grote première op E-BRUSSELS : plantaardig grafisme associëren met energieproductie !

 

Dit was de uitdaging van de uitvinders van dit wonder van technologische concentratie : mooi en doeltreffend.

De « Smartflower™ 36 by TechnoHub.be » is een geheel dat autonoom elektrische energie produceert en dit volledig geautomatiseerd, de koers van de zon volgend, en kan rechtstreeks worden aangesloten op een privé, industriëel of publiek netwerk.

Het geheel is zowel praktisch door zijn fotovoltaïsche productie, als mooi en laat toe een zekere meerwaarde te geven op het niveau van een positieve marketing boodschap.
Snel te installeren (met een specifiek hefsysteem), eenvoudig aan te sluiten (3G2,5), levert de eenheid ongeveer 3.600kWh per jaar, beslaat een minimale grondoppervlakte van 3m30 x 1m30, en ontvouwt zijn bloemblaadjes over een diameter van 4,7m met een piek van 5m70 hoog.

De "Smartflower™ 36 by TechnoHub.be" kan op een lijn worden geplaatst langs een verkeersweg (straat en autosnelweg) om de zichtbaarheid van een onderneming te vergroten, in groep of geïsoleerd. Zij springen in het oog op welk moment van de dag dan ook, en staan steeds naar de zon gericht. Ze vouwen samen op verzoek of bij stormweer.

Het opvolgen van de elektriciteitsproductie en de economische analyse kan gebeuren via web interface (in optie).
De basis (1m hoog) kan worden begraven om esthetische redenen of tegen diefstal.

De toepassingen zijn talrijk, langs fietspaden (oplaadpalen), op privé-eigendommen, op een plat dak, een terras, een parking, in de tuin,…
De "Smartflower™ 36 by TechnoHub.be" is gedekt door diverse patenten  en  verzekeringen en voldoet aan de strengste vereisten van tests en controles door erkende instellingen.

Ze zullen aan de voet van de bogen staan in het Jubelpark op E-BRUSSELS dit weekend.

http://www.technohub.be

fb