français français français nederlands
HOME HOME   >   news Suscribe newsletter

E-BRUSSELS, 100% elektrisch, 100% gratis !

E-BRUSSELS, 100% elektrisch, 100% gratis !

 

E-BRUSSELS is een feest gewijd aan de mobiliteit. Het is de bedoeling de wereld van de elektrische mobiliteit voor te stellen aan het publiek. Het is een feit, vandaag is rijden op elektriciteit een realiteit. Een honderdtal fietsen, scooters, motors, auto’s en zelfs een vliegtuig zullen u voorgesteld worden voor een test.

Voor de grootste sceptici die het gebrek aan autonomie bekritiseren zullen ook hybride modellen en plug-ins voorgesteld worden, evenals een gamma CNG dat functionneert op aardgas. Meer bepaald Volkswagen heeft een gamma auto’s ontwikkeld dat op gas rijdt en Electrabel heeft eveneens geïnvesteerd in oplaadpalen voor gas.

De elektrische auto is niet per se duur. Van de Twizy tot de Tesla zijn er een aantal actuele  modellen die een prijzenwaaier aanbieden die gaat van eerlijk gezegd betaalbaar tot de luxe auto.

Trekpaarden in de elektrische mobiliteit zijn Tesla en andere merken als Venturi en Fisker Karma die de demonstratie geven dat de autonomie kan opgedreven worden tot een reserve van 400 km, zelfs 600 km voor de meer recente modellen. En wat zouden we zeggen over al deze onbekende kleine merken die worstelen om zich een zichtbaarheid te verschaffen tussen de grote traditionele fabrikanten !

Een wereld in beweging, maar ook in opmars, die zal te zien zijn op de Esplanade van het Jubelpark in Brussel op 14 en 15 september 2013 !

Men zegge het voort ! Het is de eerste editie en reeds 50 merken zijn op de oproep ingegaan!

https://www.facebook.com/pages/Electric-Brussels-Rallye/351776644920732?ref=hl

fb